Horlogemaker

Wij alle soorten horloge reparaties kunnen verzorgen voor u?

Wij hebben een deskundige horlogemaker die allerhande reparaties doet. Uurwerk schoonmaken, glas vervangen, eigenlijk alles wat met uw uurwerk te maken heeft. Op alle schoonmaak beurten van uurwerken geven wij standaard 12 maanden garantie!                       

Wij hebben een grote collectie lederen banden op voorraad van alle maten en deze zetten wij vaak binnen een uur gratis aan uw horloge. Voor merkhorloges bestellen wij uiteraard graag voor u banden en andere onderdelen.

Batterijen

Onze A-kwaliteit batterijen slechts €5,- kosten en gratis door een deskundige in uw horloge wordt gezet?

Webshop

Alle artikelen gekocht op onze webshop gratis in een van onze vestigingen op maat worden gemaakt? Natuurlijk indien dit technisch mogelijk is.

Goudsmeden

Wij een vakkundig team van goudsmeden in dienst hebben die alle goudsmid reparaties voor u kunnen verzorgen?  Voor een scherpe prijs maken wij met veel zorg en aandacht uw reparatie in orde.

Wilt u advies over het vermaken van een sieraad?  Wij staan altijd voor u klaar  om u te adviseren en begeleiden in het maken of vermaken van bij voorbeeld rouwsieraden.                   

Het controleren van de zettingen van uw briljant sieraden is bij ons altijd service, net als de kop koffie die wij u aanbieden.

Graag tot ziens in een van onze winkels of webshop

Team Stijnis

Collectie

Dat wij een van de grootste collecties trouwringen van Noord-Nederland hebben.

Met merken als Aller Spanninga en Breuning kunt u werkelijk met elke wens bij ons terecht. Wij helpen u graag in alle rust met een lekkere kop koffie en een gezellig gesprek aan de ringen die u altijd al heeft gewild. Alle ringen worden per stuk gemaakt, dus alles kan naar persoonlijke voorkeur worden veranderd. Uiteraard begeleiden wij u hier van begin tot eind in.

Wij zijn zeer trots op onze uitgebreide collectie goud en zilver, van ringen tot colliers van armbanden tot oorbellen, van klassiek tot modern. U slaagt altijd met onze ruime collectie. Bent u op zoek naar iets speciaals wat niet in de collectie zit? Dan gaan wij meteen op zoek!

Kom ook eens binnen voor onze brede collectie horloges. Onze merken zijn onder meer: Seiko, Pulsar, Esprit, Fossil, DKNY, Diesel, TW Steel, en Mori.

Voor een stoer heren horloge of een trendy dames horloge of een duidelijk kinderhorloge. Bij Stijnis juweliers staan wij voor u klaar. Voor alle merken die wij voeren .

Met onze 30 jaar ervaring kunt u een goed advies en deskundigheid verwachten. Schroom dan ook niet om contact op te nemen als u vragen of opmerkingen heeft. Wij zullen er alles aan doen om uw bezoek aan onze winkels of webshop te laten slagen en u met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan.